Burda szabásminták

Ha ruhamintát keresel, a Burda Sewing Patterns lehet a tökéletes megoldás számodra!
Burda szabásminták

A Burda Style egy divatmagazin, amely 17 nyelven, több mint 100 országban jelenik meg. A magazin minden egyes száma kiemelt minták szabásmintáit tartalmazza. A magazint a Hubert Burda Media adja ki. A szabásminták külön-külön is kaphatók különböző online és nyomtatott boltokban. Ha többet szeretne megtudni a Burda szabásmintákról, olvasson tovább.

Akár kezdő, akár tapasztalt varrónő vagy, a Burda minden szintre kínál szabásmintákat. A kezdőktől a tapasztalt varrónőkig minden pénztárcának és készségszintnek megfelelő Burda szabásminta megtalálható. Sok szabásminta tartalmaz részleteket a varrásengedélyekről, és a márka mintái minden szintű varrónő számára alkalmasak. Ha kezdő vagy, a kezdő szabásmintákat könnyebb lesz követni.

A Burda-nál elérhető szabásminták könnyen követhetők. Más szabásmintákkal ellentétben a Burda szabásmintái nem igénylik a téglalapok vagy más méretek lekövetését. A letölthető szabásmintákat egy szabásmintatervezői stáb készíti. A Burda emellett egy támogató közösséget is kínál, ahol az otthoni varrónők megoszthatják alkotásaikat és ötleteiket. Még útmutatókat is találhat a Burda szabásmintákhoz, és online követheti, ahogy megtanítják, hogyan varrjon egy Burda szabásmintát.

A Burda szabásminták másik nagyszerű tulajdonsága a könnyedségük. Mivel szövetre vannak tervezve, nem kell téglalapokat követned, hogy illeszkedjenek. Ezáltal a szabásmódosítás és a szabásminta illesztése gyerekjáték. Ezenkívül a Burda méretezési táblázata pontos és könnyen érthető. A mintákat ingyenesen le is töltheti. A Burda közössége nagyszerű forrás az új mintákat kipróbálni vágyó otthoni varrónők számára.

A Burda egy elismert európai szabásmintamárka. Férfiak és nők számára egyaránt kaphatók minták, a hétköznapi ruházattól a különleges alkalmi öltözékekig. A Burda minden készségszintre szabásmintákat varr, a kezdőtől a tapasztalt varrónőkig. A mintákat az átlagos varrónők számára tervezték, és 1-4-es nehézségi skálán vannak besorolva. Egyes minták könnyebbek, mint mások, és nagyobb szakértelmet igényelnek. Vannak azonban Burda varróminták kezdőknek is, így pillanatok alatt elkészíthet egy gyönyörű ruhát.

Kapcsolódó cikkek

A stílusos nők - A jól öltözött, stílusos nők 5 titka – jó érzékkel vannak megáldva.

A jól öltözött, stílusos nők 5 titka

A stílusos nők nem mindig követik az aktuális divatot, mégis mindig remek ruhákat viselnek és nagyon stílusosak. Mutatjuk is, hogy mi a titkuk!

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron sokkal színesebben és vagányabban öltözködünk, mintha a ruházatunkkal is azt szeretnénk érzékeltetni, hogy mennyire örülünk a kánikulának. A cikkben néhány nyári ruházatot és kiegészítőt mutatunk be.

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.